mk22

Drage prostovoljke in prostovoljci,

vabimo vas, da se nam pridružite na prvem urbanem knjižnem festivalu v Novi Gorici. Če vas zanima literatura, branje, živa glasba, druženje z zanimivi gosti, potem bi lahko bilo MESTO KNJIGE tudi vaše mesto.

Seveda pričakujemo pravo mero delovne zavzetosti in odgovornosti v vašem prispevanju (4 ure dnevno), vendar MESTO KNJIGE še zdaleč ni zgolj to, temveč vselej in v enaki meri še festivalsko druženje, nove izkušnje in poznanstva, za CV ali za dušo, ter večerno-nočno rajanje in upajmo tudi ples. Razen volje in entuziazma ne potrebujete ničesar, za žejo in lakoto bo dobro poskrbljeno, tako za vegetarijance kot vsejedce. V primeru potrebe po nastanitvi, bomo tudi to zagotovili.

Če si mlad ali star, dijak, študent ali upokojenec, zaposlen ali prekarec in če želiš kot prostovoljka/ec pomagati, te z veseljem pričakujemo. Pomoč bomo potrebovali na naslednjih področjih:
– delo na knjižnih stojnicah
– spremljanje in pomoč gostom
– informiranje in pomoč kupcem
– priprava stojnic, logistika, prevozi
– deklica / deček za vse

Do 29. maja 2016 se lahko prijavite s tem obrazcem.

Za vse dodatne informacije lahko pišete na info@mestoknjige.si ali pokličete 051 203 100 (Miha) ali na 068 122 371 (Aljaž).

Vabljeni tudi k ogledu naše facebook strani.

Radi bi, da MESTO KNJIGE postane festival, ki ga bodo prebivalci mesta in okolice posvojili, vzeli za svojega in ki bo postal vsakoletno mesto skupnega druženja in srečevanja. Vabljeni in dobrodošli, da skupaj dejavno prispevamo in pomagamo k rojstvu MESTA KNJIGE. Naj nam bom pomladansko sonce naklonjeno. Se vidimo!

Festival bo potekal na Bevkovem trgu v Novi Gorici, do 10. do 22.. ure, od torka, 31. maja, do petka, 3. junija 2016.